Spennende brosjyrer i posten...

  • Skrevet 09.07.2015
  • Klokken 12:27


Hei og god morgen! (formegiallefall)

Da jeg sjekket posten i dag ble jeg veldig veldig glad og overrasket etter å endelig se brosjyrene til ef, så etter å vente såå lenge i spenning hadde de endelig dukket opp i postkassen min. Altså, la meg innrømme at postkassen ble sjekket hver dag siden jeg bestilte brosjyrene rett etter at jeg hadde stått opp - og jeg er ikke sikker på om jeg venter flere av disse?

Drømmen min er å lære et nytt språk i et annet land, så enten om et blir en språkreise, studie år, eller utvekslingsstudent på vgs aner jeg ikke enda, men drømmene mine holder seg fortsatt veldig store. Om jeg klarer å oppfylle drømmen min gjenstår nå bare å se siden den krever så mye. En dag vil jeg til California og neste dag har jeg lyst til å besøke Australia og slik fortsetter det hele uken ut.

Enda litt usikker på hva jeg vil, men jeg får bare vente på et klarsignal fra drømmen når tiden er inne om hva jeg har lyst til, for jeg kan virkelig ikke bestemme meg for åssen jeg vil dra med ef. Tanken er å vente til et år på vgs når jeg også har penger nok til dette såklart og kanskje være en utvekslingsstudent, men heldigvis har jeg jo litt mer tid til å bestemme meg for dette!

♥ Hva syntes dere jeg burde gjøre?
- Har dere dratt med ef, åssen var det? 

 

SNAKKES!

 

#efnorge #språkreiser #drømmer #travel #efbrosjyrer


kommentarer: 6
Cathrine Sagstad

09.07.2015 kl.12:53

Tror virkelig det er en opplevelse for livet, uansett om du velger kurs eller utveksling :) Angrer veldig på at jeg ikke valgte det!

Victoria Nykås

09.07.2015 kl.13:15

Cathrine Sagstad:
Ja, jeg er helt enig med deg Cathrine! Om jeg ikke kommer til å gjøre noe av det jeg har lyst til kommer jeg nok til å angre utrolig masse selv, men jeg er veldig sjenert og trekker meg helst tilbake når store ting skjer. Forhåpentligvis vil ikke dette stå i veien for meg da jeg velger å dra. Dette er også den eneste grunnen til at jeg har lyst til å vente til vgs.

Tusen takk for kommentar, flotte! <3

RebeccaHasselgard

11.07.2015 kl.23:46

Det er så viktig å oppleve verden, gjør det når du kan! :D

Benedikte Porsanger

12.07.2015 kl.23:17

Jeg var på språkreise med STS og var utrolig fornøyd med det. Har hørt mye bra om EF også!

Victoria Nykås

13.07.2015 kl.15:13

Benedikte Porsanger:
ååå, så morsomt <3

Michelle

25.07.2015 kl.02:19

bloggen din er veldig bra! Fin og ryddig!

Du er veldig flink!!

Legg igjen en kommentar

DITT NAVN

Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord.
hits